Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

El llibre de Puigdemont sobre els fets d’octubre ja té versió castellana

L’Estat ja no té excusa per no llegir l’assaig del president legítim, Carles Puigdemont, sobre els fets d’octubre de l’any 2017. L’editorial Librooks ha publicat l’edició en castellà del llibre […]

Redacció
Redacció 28/12/2018
Librooks / Twitter

L’Estat ja no té excusa per no llegir l’assaig del president legítim, Carles Puigdemont, sobre els fets d’octubre de l’any 2017. L’editorial Librooks ha publicat l’edició en castellà del llibre ‘La crisis catalana’, un text fruit de la col·laboració entre el president i el periodista belga Olivier Mouton.

L’èxit de les edicions en diferents idiomes ha propiciat que la petita editorial s’embarqui en fer l’edició en castellà. El llibre va sorgir en un principi a iniciativa del periodista belga, com una manera d’explicar a la ciutadania europea el cas dels catalans. A través de les llargues converses entre Mouton i Puigdemont, el lector es pot forjar una opinió pròpia i ben informada sobre la crisi més gran de la democràcia espanyola dels últims 40 anys.

Allò que fa interessant el llibre, és la independència periodística de Mouton, aliè al conflicte fa les preguntes pertinents per tal de no fer propaganda. ‘La crisis catalana’, doncs, ens permet d’escoltar a l’actor protagonista dels fets d’octubre, de la mà d’un bon periodista.