Edició 1960

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 07 de desembre del 2023
Edició 1960

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 07 de desembre del 2023

El Felip V de Toni Albà torna a contraprogramar el pregó de la Mercè amb una festa alternativa

El Col·lectiu Moltes Mercès vol repetir l'èxit de fa dos anys

|

- Publicitat -

El Col·lectiu Moltes Mercès vol repetir l’èxit de fa dos anys i torna a convocar una festa alternativa per a l’inici de la festa major de Barcelona. Repeteix format i actor, el còmic Toni Albà, que tornarà a representar el Borbó Felipe V. La festa, a Pla de Palau, comptarà també amb dues actuacions musicals: Mohi Lee amb un rap independentista i el Senyor dels Llamps.

Publicitat

Per a presentar la festa s’ha publicat un vídeo amb la participació i col·laboració d’artistes d’arreu del principat com Enric Majó, Jordi Pesarrodona, Els Catarres, David Rosell, La Coronela de Barcelona o els d’Aiguaviva, on es pot veure Felipe V requisant urnes a alguns dels col·legis més maltractats per la policia espanyola el passat 1-O.

Laura Arenas, una de les responsables del Col·lectiu Moltes Mercès, ha explicat que l’objectiu d’enguany és oferir “un espectacle per passar-ho bé perquè la gent es mereix estones de diversió després de tants mesos de lluita intensa pel país”. També ha volgut remarcar que, a diferència de fa dos anys, enguany la intenció de l’esdeveniment és purament festiu i aquesta festa “no és un contrapregó, no tenim res en contra de la pregonera d’enguany, tot al contrari. La coincidència en horari ha estat una casualitat”, assegura.

Publicitat

Més notícies

Opinió