Dimarts, 17 de maig de 2022 - Edició 1391
La República

El Felip V de Toni Albà torna a contraprogramar el pregó de la Mercè amb una festa alternativa

El Col·lectiu Moltes Mercès vol repetir l’èxit de fa dos anys i torna a convocar una festa alternativa per a l’inici de la festa major de Barcelona. Repeteix format i […]

Gerard Sesé 19/09/2018
Cartell de presentació del Trinxalliris

El Col·lectiu Moltes Mercès vol repetir l’èxit de fa dos anys i torna a convocar una festa alternativa per a l’inici de la festa major de Barcelona. Repeteix format i actor, el còmic Toni Albà, que tornarà a representar el Borbó Felipe V. La festa, a Pla de Palau, comptarà també amb dues actuacions musicals: Mohi Lee amb un rap independentista i el Senyor dels Llamps.

Per a presentar la festa s’ha publicat un vídeo amb la participació i col·laboració d’artistes d’arreu del principat com Enric Majó, Jordi Pesarrodona, Els Catarres, David Rosell, La Coronela de Barcelona o els d’Aiguaviva, on es pot veure Felipe V requisant urnes a alguns dels col·legis més maltractats per la policia espanyola el passat 1-O.

Laura Arenas, una de les responsables del Col·lectiu Moltes Mercès, ha explicat que l’objectiu d’enguany és oferir “un espectacle per passar-ho bé perquè la gent es mereix estones de diversió després de tants mesos de lluita intensa pel país”. També ha volgut remarcar que, a diferència de fa dos anys, enguany la intenció de l’esdeveniment és purament festiu i aquesta festa “no és un contrapregó, no tenim res en contra de la pregonera d’enguany, tot al contrari. La coincidència en horari ha estat una casualitat”, assegura.