Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

El cinema català, convidat d’honor al Raindance Film Festival

El certamen de cinema independent anglès acollirà una selecció d’estrenes de produccions catalanes

|

- Publicitat -

El Departament de Cultura ha anunciat aquest dilluns que el cinema català serà convidat d’honor a la 31a edició del Raindance Film Festival, el certamen independent del setè art més gran del Regne Unit.

Publicitat

En un comunicat han explicat que, del 25 d’octubre al 4 de novembre, el festival acollirà una selecció de propostes audiovisuals catalanes independents presentades per Catalan Films.

Així, s’oferirà una selecció d’estrenes a través d’un programa de curtmetratges i de projectes en desenvolupament i un programa de xerrades i conferències amb professionals de la indústria catalana. També s’impulsaran trobades amb professionals internacionals. El Raindance Film Festival ha donat a conèixer l’edició de 2023 durant el Festival de Canes.

Segons Cultura, l’organització del Raindance Film Festival ha valorat que l’edició servirà per crear nous ponts entre cineastes, productores i distribuïdores del Regne Unit i Catalunya.

Et pot interessar  La sèrie d'èxit 'Cites' deixa d'estar rodada majoritàriament en català i s'estrenarà amb la meitat dels continguts en castellà
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió