Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

Canvis en els actes del centenari de l’Orquestra Paul Casals

Entre aquests concerts hi destaca el previst al Palau de la Música Catalana el 13 d’octubre i al Gran Teatre del Liceu l’any 2021.

Ramon Moreno 07/05/2020

Aquest any es commemora el Centenari de l’Orquestra Pau Casals i s’ha vien previst tot un seguit d’actes relacionats amb aquest esdeveniment. La crisi del Covid-19 ha obligat a replantejar la programació prevista.

Tres dels concerts més importants de la programació, a càrrec d’orquestres de prestigi internacional com són la Camerata Salzburg, l’Orchestra of the Age of Enlightenment i l’Orchestre de Paris, han quedat ajornats, pendents de la confirmació de les noves dates, de la davant la impossibilitat de L’Auditori de Barcelona de continuar amb la programació prevista per aquesta temporada.

Pel que fa a l’exposició del Centenari, dedicada a la història de l’Orquestra Pau Casals, es preveu la seva inauguració al mes de novembre al Barcelona i al Museu Pau Casals del Vendrell.

La resta de la programació prevista a partir del mes de juliol es manté de moment en les dates previstes i se celebraran complint les condicions i requisits d’higiene i seguretat. Entre aquests concerts hi destaca el previst al Palau de la Música Catalana el 13 d’octubre i al Gran Teatre del Liceu l’any 2021.