Dijous, 17 d'Octubre de 2019 - Edició 448
La República

Clara Segura i Àngel Llàcer protagonitzaran el musical de Rosalía

Avui, divendres, la revista Teatre Barcelona ha informat en exclusiva del nou projecte artístic de la cantant de Sant Esteve Ses Rovires. Rosalía estrenarà la tardor de 2019 un musical […]

Redacció
Redacció 28/12/2018
Rosalía sosté els dos Grammys Llatins que ha rebut aquesta matinada a Los Angeles per 'Malamente' / ACN

Avui, divendres, la revista Teatre Barcelona ha informat en exclusiva del nou projecte artístic de la cantant de Sant Esteve Ses Rovires. Rosalía estrenarà la tardor de 2019 un musical a Barcelona basat en el seu últim disc. L’espectacle portarà per títol; Malamente, el musical i estarà dirigit per Oriol Broggi.

Gran part dels actors que formaran part de l’obra tenen una llarga trajectòria al darrere, d’aquesta manera hi podrem trobar a Anna Moliner, Clara Segura, Sílvia Marsó, Xavi Duch o Rubén Yuste, i també al Mag Lari o Núria Feliu. Per la música Rosalía vol col·laborar amb Martirio, Alfred García o Paula Jornet. El arranjament aniran a càrrec de David Pintó.

Malamente, el musical, s’estrenarà al Barcelona Teatre Musical. Els assajos seran públics i començaran a partir del febrer del 2019. Per reservar les entrades, tant dels assajos com del musical, cal posar-se en contacte amb Teatre Barcelona.

Relacionats