Dijous, 22 d'abril de 2021 - Edició 1001
La República

[VÍDEO] Crítica a pèl: La liga de la justicia de Zach Snyder

Hauran servit d’alguna cosa aquestes dues hores addicionals?

Redacció
Redacció 31/03/2021

Zach Snyder es un director que no deixa mai indiferent. Les seva posada en escena i  l’espectacularitat de les escenes d’acció han fet que 300, entri a la llista de pel•lícules que s’han de veure. Pot ser que en certs casos sigui un director que prefereixi una bona fotografia abans que una bona història però, en ocasions normals, això no és un factor determinant.

 

Ara bé, quan entrem en el terreny de superherois tot es mira amb molt més deteniment. Lectors que no estan disposats a cedir en cap diferència amb la versió en còmic i productores que volen, per sobre de tot, maximitzar beneficis.

 

Això últim va passar amb l’última entrega de “La liga de la justicia” de Zach Snyder. El director va fer una proposta de quatre hores de pel•lícula. La productora (Warner Bros.), aprofitant que Snyder va haver d’abandonar la direcció a mig rodatge, va decidir tallar trossos de la pel•lícula i gravar-ne de nous amb més humor que història.

 

Ara els fans han demanat a Warner que publiqui la versió original que va proposar el director. Disponible només a HBO, els criticutres aquesta setmana han fet una crítica d’una versió de “La liga de la justícia” mai vista en pantalla.