Dissabte, 6 de març de 2021 - Edició 954
La República

Crítica a pèl: Sir Anthony Hopkins encara té corda

Poc esperaven els Criticutres que aquesta setmana havien d’anar amb calça curta al cinema perquè els tocaria començar a córrer l’esprint dels Òscars

Redacció
Redacció 23/01/2021

El gener sempre es una època especial pels amants del cinema. Tot fa aquella olor embruagadora de catifa vermella i glamour. Els actors i actrius saben que s’acosten les nominacions i surten a menjar-se la pantalla amb ungles i dents.

I enmig d’aquesta batalla apareix un gat vell. L’actor que ningú recordava i que tothom feia retirat. Sir Anthony Hopkins surt a pista a dir que encara té cos per córrer, que encara te corda per una bona batalla de titans de la interpretació.

Aquesta setmana els Criticutres encara tenen l’estomac regirat després de veure “El Padre”. Aquesta pel•lícula tracta d’un home de 80 anys que es nega a acceptar l’ajuda dels cuidadors i cuidadores, tot i veure que el cap li comença a fallar.

Poc esperaven els Criticutres que aquesta setmana havien d’anar amb calça curta al cinema perquè els tocaria començar a córrer l’esprint dels Òscars.

No us perdeu la crítica de la setmana.