Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

[Vídeo] Jair Domínguez diu “feixistes” a aquells que fan cordons entre policia i manifestants

“El presentador de TV3 recorda que hi ha joves que els hi falta un ull però hi veuen molt més enllà dels que fan cordons”

Gerard Sesé 25/10/2019
Jair Domínguez

Jair Domínguez, escriptor i presentador de televisió, ha caracteritzat la seva vida mediàtica per demostrar que no té pèls a la llengua, fins i tot, si ha de dir coses que pensa que són políticament incorrectes.

El col·laborador de l’Està Passant de TV3 ha penjat un vídeo a les xarxes socials on se’l pot veure parlant a càmera i on fa una reflexió dura sobre aquelles persones que han decidit fer cordons policials entre els manifestants i els policies.

Afirma detestar els que fan cordons: “No esteu deixant que la gent es manifesti pel que vol i és una altra forma de feixisme, és totalitarisme” denuncia Domínguez. “L’autèntic Tsunami són aquests nanos que no tenen por”, prossegueix i exclama que “si teniu por el que passi als vostres fills ho han d’arreglar els vostres polítics”.

A més, recorda que hi ha joves que han perdut un ull per la violència de “les forces d’ocupació que van disparant pilotes de goma” als manifestants. “Els hi falta un ull però que veuen molt més enllà dels que fan cordons” acaba sentenciant.A més, recorda que hi ha joves que han perdut un ull per la violència de “les forces d’ocupació que van disparant pilotes de goma” als manifestants. “Els hi falta un ull però hi veuen molt més enllà dels que fan cordons” acaba sentenciant.