Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Setze trams de carreteres tallats o afectats per manifestacions

Tallats alguns trams de Roger de Flor, Consell de Cent, València i Pau Claris

Agències 17/10/2019
La 'marxa per la llibertat' de Girona passant per l'autopista AP-7, el 16 d'octubre del 2019

16 trams de carreteres estan tallats o afectats en alguns dels dos sentits per manifestacions contra la sentència del Suprem sobre l’1-O. L’AP-7 està tallada en sentit Barcelona a Tarragona, en tots dos sentits a Mont-roig del Camp, en sentit València a Freginals i en sentit Barcelona a Ulldecona. La C-13 està tallada a Térmens, així com la C-25 a Gurb. Tampoc es pot circular a la C-17 a Gurb en sentit Ripoll. El trànsit està interromput a la C-14 a Ponts, a la C-53 a Bellcaire d’Urgell, a l’AP-2 a Barberà de la Conca i a la C-26 a Castelló de Farfanya. A la C-26 s’està donant pas alternatiu a Algerri i la C-12 està tallada a Flix per neteja de via. Finalment, la C-17 està tallada a Alcover, la C-12 a Torrelameu i la C-65 a Cassà de la Selva.

Tallats alguns trams de Roger de Flor, Consell de Cent, València i Pau Claris

Alguns trams dels carrers Roger de Flor, Consell de Cent, València i Pau Claris estan tallats aquest dijous al matí. En concret, està tallat el carrer Roger de Flor entre Gran Via de les Corts Catalanes i Aragó, Consell de Cent entre passeig de Gràcia i Pau Claris, València entre Passeig de Sant Joan i Roger de Flor i Pau Claris entre Provença i Consell de Cent, segons ha informat la Guàrdia Urbana. Hi ha diverses línies d’autobús afectades, com ara l’H16, la V17, la V19 i la D50, entre altres.

ACTUALITZACIÓ.- Set trams de carreteres afectats per les marxes i les protestes per la sentència del Suprem

Set trams de carreteres estan afectats a les 12 hores per les marxes i les protestes per la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1-O. L’A-2 està tallada en sentit Barcelona al Bruc; l’AP-2 a Barberà de la Conca només té un carril obert en cada sentit; l’AP-7 està tallada en sentit Barcelona a Subirats i al Vendrell, i té un carril obert en cada sentit a Mont-roig del Camp; el trànsit està interromput a la C-16 a Castellgalí en sentit Barcelona, i l’N-II també està afectada cap a Barcelona a Sant Pol de Mar. Degut al tall de l’AP-7 al Vendrell, s’estan aturant els camions que porten mercaderies perilloses. Es queden estacionats al carril de la dreta fins que es normalitzi la circulació.