Dimecres, 27 de maig de 2020 - Edició 671
La República

L’Ajuntament de Barcelona multa un conductor per fer anar el clàxon a favor del tall a Meridiana

El damnificat publica la sanció a les xarxes socials

Redacció
Redacció 25/11/2019
Un grup de persones a la vorera de l'avinguda Meridiana de Barcelona després d'haver estat desallotjats pels Mossos d'Esquadra

Les fortes càrregues policials no han aconseguit minvar, ans al contrari, l’afluència a l’avinguda Meridiana de Barcelona, una de les principals artèries de la ciutat, que els manifestants porten tallant des de fa 42 nits seguides per protestar contra la venjança en forma de sentència del Tribunal Suprem contra els presos polítics.

És sorprenent, però, que els conductors atrapats a la calçada pels talls siguin multats. Així ho explica un ciutadà a les xarxes que assegura que l’Ajuntament de Barcelona l’ha multat per fer sonar el clàxon a favor dels manifestants.

De fet, interpel·la directament l’alcaldessa i es pregunta: “Cada día hay gente pitando, a favor o en contra. Y me temo que solo unas reciben multa ¿no, Ada Colau?”

La piulada va acompanyada per una multa del districte Nou Barris on s’especifica que la sanció és per “fer ús de senyals acústics sense motiu establert”.

Relacionats