Dijous, 22 d'octubre de 2020 - Edició 819
La República

Els CDR tallen parcialment l’A-2 a Alcoletge

Avisen que seguiran defensant l’1-O i exercint el dret de protesta

Avatar
Agències 19/11/2019

Una manifestació talla l’A-2 a l’altura d’Alcoletge (Segrià) des d’abans de les 7 del matí. Un grup de persones convocades pel CDR de Ponent crema pneumàtics per impedir el trànsit. En un comunicat, el comitè alerta que seguirà defensant el mandat de l’1-O i exercint el dret de protesta i manifestació, perquè no poden ni volen “normalitzar la situació d’injustícia i repressió que pateix Catalunya”.

“Seguirem reivindicant tots els presos polítics, exiliats i represaliats. Perquè la voluntat del poble és la que mana: no ens callaran. Cap govern”, apunten. També asseguren que “l’única violència que existeix és la policial, la de l’Estat”. “A la terra on es pon el sol, som resistència i lluitem per la llibertat”, han conclòs.

AMPLIACIÓ.- Reoberta completament l’A-2 a Alcoletge

L’A-2 ha quedat completament reoberta a Alcoletge després que un grup de persones convocades pel CDR de Ponent tallessin la carretera amb una crema de pneumàtics aquest dimarts a primera hora del matí. L’acció s’ha produït abans de les 7 hores. Inicialment s’ha reobert un carril per sentit mentre els operaris netejaven la via. Ara, està reoberta completament.

Relacionats