Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

Assistents a l’Assemblea d’Electes tallen la Diagonal i donen suport als estudiants de plaça Universitat

Alguns membres del nou òrgan proposen despenjar la bandera espanyola de les institucions

Redacció 30/10/2019
Assistents a l'Assemblea d'Electes tallen la Diagonal davant el Palau de Congressos, el 30 d'octubre de 2019 (Horitzontal)

Alguns assistents a l’Assemblea de Càrrecs Electes han tallat la Diagonal en acabar la reunió al Palau de Congressos (Barcelona), fins arribar a la plaça Universitat, on han donat suport als estudiants acampats. Fins a quatre persones que han pres la paraula durant l’assemblea, aquest dimecres al vespre, han reclamat als assistents que donin suport als universitaris quan acabi la reunió. Una de les veus ha exigit “unitat per coordinar la desobediència” tant a les institucions com també als carrers, començant per avui a la nit a la plaça Universitat. Alguns electes també han proposat despenjar la bandera espanyola de les institucions.

Assistents a l’Assemblea d’Electes tallen la Diagonal a l’alçada del Palau de Congressos, el 30 d’octubre de 2019 (Horitzontal)

Desenes d’electes han tallat la Diagonal, a les 21:15 hores, per després avançar cap a la plaça Universitat. El conductor d’un dels cotxes que s’ha quedat aturat pel tall de l’avinguda ha baixat del vehicle per enfrontar-se als electes, i fins i tot han arribat a les mans. Al cap de poc ha marxat amb el cotxe sense més incidents.