Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Així vol rebre Pícnic per la República la visita de Pedro Sánchez a Viladecans d’aquest dimecres

Demana a la gent que porti cadires o tamborets i cridar “sit and talk”

Redacció
Redacció 29/10/2019

Pícnic per la República vol fer veure al president espanyol que “no és benvingut a Catalunya”.

El col·lectiu ciutadà anònim vol fer una de les seves accions anomenades “pícnics” coincidint amb la visita de Pedro Sánchez, president en funcions del Gobierno, que farà un acte socialista aquest dimecres a Viladecans juntament amb Miquel Iceta i l’alcalde Carlos Ruíz.

Des de PxR recorden que Sánchez és “un president que ha estat còmplice del 155, responsable amb el seu govern de la repressió policial i que el seu partit es manifesta al costat de la ultradreta a Barcelona” i per això convoquen tothom a la ciutat del baix Llobregat, concretament a la Sala CUBIC al Passeig de la Marina, 37 a les sis de la tarda.

Expliquen que “tot i ser persona non grata a Catalunya” ells no neguen el diàleg i per això convoquen a tothom que “porti una cadira plegable, un tamboret o qualsevol cosa que serveixi per seure” perquè cridaran ben fort a Sánchez “Sit and talk” (seu i parlem). També ofereixen un cartell copiant la campanya dels socialistes a les anteriors eleccions i animen a imprimir-lo i portar-lo a la concentració.