Dissabte, 10 d'abril de 2021 - Edició 989
La República

[Vídeo] Tele5 blanqueja el nazisme i el posa d’exemple d’espanyolitat

La caverna mediàtica s’està preparant de cara a la intensa tardor que es preveu a Catalunya i ha intensificat la seva campanya catalanofòbica. Molt greu l’entrevista que ha concedit avui […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 22/08/2018
El neonazi Raúl Macià a Tele5

La caverna mediàtica s’està preparant de cara a la intensa tardor que es preveu a Catalunya i ha intensificat la seva campanya catalanofòbica.

Molt greu l’entrevista que ha concedit avui la televisió espanyola Tele5 al seu programa matinal a Raúl Macià. Aquest individu ha estat presentat com un exemple d’espanyolitat per dur a terme una campanya autoanomenada “limpia-lazos”. Raúl Macià és un neonazi condemnat i que viu en llibertat en condició de tercer grau penitenciari per delictes violents. Concretament, vinculats amb armes de foc i tràfic de drogues.

Tal com us va explicar La República, a més, Raúl Macià és el principal responsable de l’agressió a 7 persones a Manresa el juliol passat.

Raúl Macià compte amb el suport de grups neonazis i d’extrema dreta com “Por España me Atrevo”, integrada, segons el seu comunicat fundacional, pel partit Democracia Nacional (DN), Generación Identitaria i Legión Urbana també amb llaços amb Somatemps.