Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

[Vídeo] Aquestes són les cares d’incredulitat de Jordi Sánchez escoltant les barbaritats del tinent de la Guardia Civil

L’extinent i ara ascendit a capità de la Guardia Civil responsable del dispositiu que va registrar els despatxos a la Conselleria d’Economia el 20 de setembre de 2017 ha provocat […]

Gerard Sesé 25/03/2019
Jordi Sànchez al Tribunal Suprem / ACN

L’extinent i ara ascendit a capità de la Guardia Civil responsable del dispositiu que va registrar els despatxos a la Conselleria d’Economia el 20 de setembre de 2017 ha provocat constants reaccions d’incredulitat a Jordi Sánchez, però també a Jordi Cuixart, Quim Forn i, fins i tot, a l’advocat de la defensa Jordi Pina.

I és que el testimoni anònim, ha assegurat al Tribunal Suprem que l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez es va presentar com l'”interlocutor vàlid de la massa“, tot i que no va acceptar cap de les propostes que li van fer per permetre l’accés dels detinguts a l’edifici ni per fer un cèrcol de seguretat als vehicles de l’Institut Armado.

El fiscal de l’Estat, Javier Zaragoza gaudia a cada resposta mentre els presos polítics no podien fer altra cosa que riure de frustració, tal com es veu al vídeo. Àdhuc, a Rac1, han afirmat que a Jordi Sánchez se li ha escapat un “fill de puta” cap al tinent.