Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Santamaría “liquidada” políticament

La decisió representa un cop dur pels sectors més moderat del partit i deixa Casado amb el poder absolut si supera l’escàndol del seu màster. “He adoptat aquesta decisió després […]

Avatar
Agències 10/09/2018

La decisió representa un cop dur pels sectors més moderat del partit i deixa Casado amb el poder absolut si supera l’escàndol del seu màster.

“He adoptat aquesta decisió després d’una profunda reflexió i des del convenciment que és el millor tant per a la nova direcció del Partit Popular com per a la meva família”, argumenta en un comunicat.

“Després d’una etapa de divuit anys d’intensa activitat política només puc mostrar la meva gratitud més profunda. Ha estat una experiència impagable, en la qual he mirat de donar el millor de mi mateixa al Partit Popular i al servei de tots els espanyols. A ells dec de sempre la meva vocació política i he procurat amb el meu comportament i treball respondre a la seva confiança”, explica

“He tingut l’honor de treballar amb el President Mariano Rajoy en una gran tasca política que va culminar en un Govern que va saber treure el nostre país de la pitjor crisi econòmica de la seva història recent i el pols del qual no va tremolar a l’hora de defensar la unitat d’Espanya i els drets de tots els espanyols.

“Ha estat un orgull haver pogut participar en aquesta tasca, que sempre figurarà entre els millors serveis que el PP ha ofert a Espanya. Res no hagués pogut fer durant aquests anys sense el suport i la col·laboració de tants companys que em van ajudar a dur a terme les diferents responsabilitats que em van ser encomanades i als qui vull mostrar tot el meu afecte”, afegeix en el comunicat.

“A ells i als afiliats del Partit Popular que em van donar suport de manera majoritària en les eleccions primàries prèvies a l’últim Congrés del Partit Popular només els puc dir que m’uneix amb tots ells un deute de gratitud infinita”, argumenta.

Finalment explica que ha transmès a Casado els seu millors desitjos d’èxit en aquesta nova etapa del partit, i destaca que compta amb la millor organització política d’Espanya i els més lleials militants, entre els quals sempre hi serà.