Dijous, 19 de maig de 2022 - Edició 1393
La República

Sánchez com Rajoy porta més policia repressora a Catalunya

Arriben efectius repressors de la policia espanyola a Salou i Vila-seca pel dispositiu de la Diada i el primer aniversari de l’1-0 Desenes d’efectius de la policia espanyola s’han instal·lat […]

Agències 09/09/2018

Arriben efectius repressors de la policia espanyola a Salou i Vila-seca pel dispositiu de la Diada i el primer aniversari de l’1-0

Desenes d’efectius de la policia espanyola s’han instal·lat aquest diumenge en almenys dos hotels de Salou i Vila-Seca (Tarragonès). Concretament, s’han allotjat al Gran Hotel Hacienda, situat al nucli de la Pineda, on s’hi han desplaçat fins a set furgonetes aquest vespre, i l’Hotel Best Sol d’Or de Salou, segons ha pogut confirmar l’ACN.

Pla mig dels efectius de la policia espanyola a les portes de l’Hotel Gran Hacienda de la Pineda. Imatge del 9 de setembre del 2018 (Horitzontal).

El PSOE com el PP, repressió contra Catalunya

Formen part del mig miler d’agents d’aquest cos que s’han desplaçat fins a Catalunya, per ordre del Ministeri d’Interior, de cara a l’11 de Setembre i al primer aniversari de l’1-O. Per ara, l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda desconeix el nombre d’efectius de la policia espanyola allotjats entre els seus establiments.