Dissabte, 16 d'octubre de 2021 - Edició 1178
La República

Les brutes arts de TVE per fer veure que són insultats durant la manifestació independentista de Madrid

La manifestació independentista a Madrid va provocar una nova polèmica amb el tractament informatiu de Televisió Espanyola. Segons han escrit diferents manifestants presents a la mobilització del centre de la […]

Redacció
Redacció 17/03/2019
Imatge de la connexió de TVE / @jmcruset

La manifestació independentista a Madrid va provocar una nova polèmica amb el tractament informatiu de Televisió Espanyola. Segons han escrit diferents manifestants presents a la mobilització del centre de la capital espanyola, un cop la periodista de la televisió pública va iniciar una connexió en directa es van poder escoltar crits de “fills de puta”.

A primera vista pot semblar que els manifestants catalans volien atacar els professionals de Televisió Espanyola, però la sorpresa va saltar quan es va descobrir que els insults no provenien de la manifestació, sinó d’un petit grup de joves ultres.

Tal com recullen les imatges penjades a la xarxa, un cop finalitzada la connexió, els professionals de TVE i els joves que van cridar els insults es van posar a xerrar de forma amistosa.