Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

JxCat arracona el discurs de la confrontació de C’s

Mastegot del diputat de Junts per Catalunya, Albert Batet, al discurs d’Inés Arrimadas. Ciudadanos, que de nou ha regalat un discurs carregat del “monotema”, ha rebut de valent després d’acusar […]

Joan Solé
Joan Solé 03/10/2018

Mastegot del diputat de Junts per Catalunya, Albert Batet, al discurs d’Inés Arrimadas. Ciudadanos, que de nou ha regalat un discurs carregat del “monotema”, ha rebut de valent després d’acusar l’executiu de Torra de muntar un ‘xiringuito’ i col·locar “els seus”: “Vostès van néixer per dividir-nos, per anar contra la immersió lingüística, per separar els nens que parlen català amb els que parlen castellà, contra TV3, contra els mitjans, contra, contra…”.

“Ens fa monòlegs repetits del club de la comèdia, només ens parla del monotema. Que si Frankenstein, que si Matrix, que si el neverèndum, que si el xiringuito, ara els comandos… Si el xiringuito més gran que ha creat el procés són vostès! Gràcies al procés són trenta i pico diputats!” ha reblat Batet. El diputat juntaire s’ha preguntat, “quin projecte tenen? No tenen cap alternativa” i ha seguit, “l’economia catalana ha crescut, l’ocupació i la indústria creix. Ha baixat l’atur. Potser a vostès no els hi agrada perquè ho volen tot malament. Neguen la realitat”.