Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

El PP insulta el president Torra: “Vostè físicament no sembla un saltador de perxa”

L’estira i arronsa per veure qui la diu més grossa entre Ciutadans i el Partit Popular avui ha superat els límits durant la intervenció del diputat del PP, Alejandro Fernández, […]

Joan Solé 03/10/2018
Alejandro Fernández, diputat del PP / Marc Puig

L’estira i arronsa per veure qui la diu més grossa entre Ciutadans i el Partit Popular avui ha superat els límits durant la intervenció del diputat del PP, Alejandro Fernández, qui ha justificat l’espanyolitat del president Quim Torra intentant ridiculitzar el seu físic: “Si vostè és un ésser superior com pot ser que jo el tingui colonitzat? Això de ser un ésser superior se li dona molt malament. Vostè físicament s’assembla físicament més a mi que a un saltador de perxa noruec. Vostè és molt espanyol!”

Fernández ha justificat aquest discurs perquè, apunta, “no tenim un president, tenim un activista ultra, un agitador que va a homenatges de pistolers filonazis”. En aquest sentit, assegura que l’independentisme treballa per fer veure que Catalunya és una colònia que es pot acollir al dret a l’autodeterminació de l’ONU.