Dimecres, 26 de gener de 2022 - Edició 1280
La República

El Periódico en defensa de la ultradreta: “Els CDRs boicotegen una manifestació a favor del castellà”

Una vegada més, El Periódico de Catalunya, dirigit per Enric Hernández, en torna a delectar amb una notícia que posiciona el diari a favor de la ultradreta espanyola. Concretament, s’ha […]

Gerard Sesé 16/09/2018
Notícia d'EP que blanqueja la ultradreta

Una vegada més, El Periódico de Catalunya, dirigit per Enric Hernández, en torna a delectar amb una notícia que posiciona el diari a favor de la ultradreta espanyola.

Concretament, s’ha alineat amb els convocants de la manifestació ultra nacionalista espanyola, atiada per ‘Hablamos Español’ i que demanava acabar amb la immersió lingüística a Catalunya. Però Acampada per la República, juntament amb Escola Catalana i els CDRs, han convocat una concentració per evitar que l’unionisme radical pogués accedir a la plaça Sant Jaume.

Per aquest fet, El Periódico ha cregut convenient titular el següent “Els CDRs boicotegen una manifestació a favor del castellà”. De fet, els organitzadors es queixaran oficialment pel fet que els Mossos no hagin desallotjat la plaça. La deriva ultra de El Periódico, que tot li val per atacar la República i l’unionisme, torna a posicionar-se amb els radicals unionistes.

De fet, davant del mal moment econòmic del diari, tot apunta que, finalment, l’ABC serà qui l’acabarà comprant.