Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

17A, un crim d’estat? (6) L’imam de Ripoll, el confident, l’autor fallit d’un atemptat de falsa bandera?

Publicat el 15-08-2018 Sense els confidents, els atemptats de Madrid i Barcelona no haurien estat possible Que l’estat espanyol tingui com a denominador comú (a més de suposar una peça clau […]

Joan Puig 17/08/2022
El director del CNI, Felix Sanz l'home que ho sap tot de seu confident Imam de Ripoll

Publicat el 15-08-2018

Sense els confidents, els atemptats de Madrid i Barcelona no haurien estat possible

Que l’estat espanyol tingui com a denominador comú (a més de suposar una peça clau i imprescindible) dels atemptats gihadistes que ha patit els confidents, provoca a la resta de policies i serveis secrets europeus un veritable pànic.

Espanya no és de fiar per molts dels serveis secrets més importants del món

Amb els precedents de Madrid de l’11M i els atemptats de Barcelona i Cambrils de l’any passat, els serveis policials espanyols -i, sobretot, els serveis secrets- han perdut la confiança d’altres països. I que segueixi l’opacitat al voltant de l’Imam de Ripoll, amb la negativa de constituir la comissió d’investigació parlamentària, agreuja la situació.

El CNI i la policia visiten lImam a la presó fins a quatre vegades i no existeix cap rastre?

No només això, sinó que en el moment de sortir no és reportat i desapareix del control. I,  s’instal·la a Ripoll com a Imam i ningú el controla? A les conclusions de l’11M, aquesta era ja una recomanació dels membres de la comissió, els controls als imams.

És possible que un confident com lImam de Ripoll estableixi una base/fàbrica per obtenir explosius al xalet dAlcanar i el CNI digui que no en sabia res?

Realment, és complicat d’entendre com no s’aclareixen aquestes preguntes bàsiques en un estat on existeixen precedents de males pràctiques policials i dels serveis secrets.  De veritat és creïble que quatre bojos estableixin una fàbrica d’explosius en un xalet d’una urbanització i els serveis secrets i la policia espanyola no tinguin ni idea?

Algun servei secret estranger (Mossad, CIA…) va avisar de la fàbrica dexplosius dAlcanar i -veient que a l’Estat no li feien cas- va facilitar lexplosió?

Són tantes les preguntes, són tantes les respostes… Impedir la comissió d’investigació dels atemptats és un veritable crim d’estat i amagar el que s’ha fet malament és un veritable escàndol, sobretot tenint en compte els precedents existents amb l’atemptat de l’11M.

Podeu llegir els cinc primers capítols de ‘17A, un crim d’Estat?’ als següents enllaços:

17A, un crim d’Estat?: De la mentida de l’11M a l’atemptat fallit de falsa bandera del 17A

17A, un crim d’estat? (1): Un govern del PP va mentir per intentar guanyar unes eleccions

17A, un crim d’estat? (2): PSOE i PP van pactar blanquejar el crim d’estat de l’11M

17A, un crim d’estat? (3): PSOE i PP van sortir indemnes de l’engany massiu al seu poble sobre la veritat de l’11M

17A, un crim d’estat? (4): 17A, un crim d’estat? (4): I si un atemptat gihadista impedeix el referèndum de l’1-0?

17A, un crim d’estat? (5) PSOE, PP i Ciudadanos impedeixen una comissió d’investigació sobre la relació de l’Imam de Ripoll i el CNI

Demà, el setè i darrer reportatge: 17A, un crim d’estat? (7): Rajoy va avalar la mentida de l’11M, va avalar un atemptat de falsa bandera per impedir el temut referèndum independentista? Qui va ordenar l’explosió del xalet d’Alcanar?