Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Les bones maneres del mentider Iceta

|

- Publicitat -

Miquel Iceta va dir a El Matí de Catalunya Ràdio que “Torra no trobaria aigua al mar, Sánchez li va trucar ahir i no ha servit de res. Sóc més optimista amb la negociació en curs amb ERC que amb les trucades”.

Publicitat

Quina manera de llevar-se al matí, potser certs polítics, per mentiders, haurien d’estar vetats als programes de mitjans públics! Evidentment, el President Torra ja el va desmentir immediatament fent palès a més l’enuig de les seves paraules ofensives.

I no és el primer cop que Iceta, el mentider, diu coses que no han passat, com quan va dir que havia parlat amb els familiars dels presos.

Tinc gravada a la memòria alguns minuts colpidors que segur que Iceta no oblidarà, quan l’exconseller Turull li va dir aquestes paraules: “Mentre tu estaves ballant a mi m’estaven emmanillant”.

La gran virtut dels socialistes és que amb un to suau i de suposat predisposició al diàleg, són capaços de mentir i dir-les de l’alçada d’un campanar sense generar l’escàndol que requereixen les falsedats que deixen caure. Mentides que fan mal als familiars i a la vegada ni girar al cap quan des del Parlament se’ls dedica una ovació als familiars dels presos polítics.

Perquè Iceta el mentider també és Iceta el cínic, l’assessor a Madrid del govern dels Gal, el company de l’instigador Zaragoza sota la taula de la Camarga. Iceta és el de “PEDRO LIBRANOS DE RAJOY” mentre balla amb Sánchez amb la música de Fredy Mercury, i mesos després li va ploriquejant al MHP Puigdemont que s’havia vist incapaç d’aturar el 155, quan són ells qui signen el decret juntament amb el PP. I qui ara per sota mà, criminalitza el català i el catalanisme de la mà de Montilla però sempre sotovoce.

Et pot interessar  El PSOE expulsa Nicolás Redondo pel "menyspreu reiterat" a les sigles

Iceta és i ha estat el cinisme en estat pur en aquesta legislatura, però que aspira a ser definitivament, ara si, la nova Inés Arrimadas.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió