Dimecres, 29 de juny de 2022 - Edició 1434
La República

Un mes sense en Jordi de #FemXarxa

“Ell va encendre un llum d’esperança a través de la seva xarxa i ara, gràcies a la seva dona i l’Albert, aquesta xarxa estarà més viva que mai”

Cartes dels lectors 19/10/2019
El creador de #FemXarxa, Jordi Martínez

Ahir feia un mes que en Jordi ens va deixar, físicament, però el seu esperit sempre romandrà amb nosaltres

Després d’aquest temps vull dedicar-li unes paraules ja que vam ser bons amics on-line: vaig parlar amb ell moltes vegades per DM i unes quantes vegades per videoconferència.

La primera vegada que vaig tenir contacte amb ell, va ser en un grup de Twitter i vaig veure de seguida que era una persona plena d’energia i amb molta força, plena de frescor.

M´encantava la manera de fer els tuits, amb alegria i optimisme, al cap de poc li vaig dedicar una publicació perquè els meus seguidors també el seguissin.

Recordo com anècdota que la primera vegada que en Carles Puigdemont li va fer un RT, estava com un nen amb sabatilles noves!

Ell va sembrar entre molts de nosaltres una espurna de solidaritat i va ajudar amb molta gent. Mai tenia un no com a resposta, com molts sabeu va crear laxarxaxanante, perquè els petits tuitàires tinguessin una oportunitat de tenir més seguidors i inclòs va ajudar moltes persones fora de l’àmbit de Twitter,

Ell va encendre un llum d’esperança a través de la seva xarxa i ara, gràcies a la seva dona i l’Albert, aquesta xarxa estarà més viva que mai.

Amic meu, el teu cos no estarà amb nosaltres però el teu cor i ànima sempre estarà dintre dels nostres cors, vas crear una cosa molt gran, que és la solidaritat, dintre de l’independentisme i fora d’ell també i això només ho poden fer unes quantes persones i tu has sigut un d’ells.

Gràcies per tot el que ens has donat, estem en deute amb tu i lluitarem fins a l’últim alè, fins a aconseguir la República Catalana, perquè els teus fills i els nostres tinguin un futur millor.

Fins ara kabronasso !

@MALPARIT1