Dijous, 3 de desembre de 2020 - Edició 861
La República

Zoo, Doctor Prats i Buhos, primers grups confirmats per al Canetrock de l’any que ve

Zoo, Doctor Prats i Buhos actuaran al Pla d’en Sala, a Canet de Mar, en l’edició de l’any vinent del festival Canetrock, que en l’última edició ha congregat 22.000 persones, […]

Redacció
Redacció 22/11/2018
Canet Rock 2018 / ACN

Zoo, Doctor Prats i Buhos actuaran al Pla d’en Sala, a Canet de Mar, en l’edició de l’any vinent del festival Canetrock, que en l’última edició ha congregat 22.000 persones, segons les xifres que ofereixen els organitzadors. El certamen tindrà lloc el 6 de juliol. Zoo participarà al festival amb el rap electrònic que l’ha situat com una de les propostes més innovadores de la música al País Valencià. Els terrassencs Doctor Prats, una de les bandes més internacionals de la música en català, duran al festival la seva aposta pel mestissatge desprès d’un any de gira amb l’àlbum Venim de lluny, el seu tercer treball. Pel que fa a Buhos, la banda de Calafell és considerada grup revelació del 2018, viral a les xarxes socials i a plataformes com Youtube i Spotify. Al Canetrock posaran en solfa les cançons de l’àlbum La gran vida.

D’altra banda, els organitzadors han anunciat que més de 3.000 persones ja han adquirit les entrades per al festival de l’estiu del 2019.

Relacionats