Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Vox fa el ridícul amb un vídeo islamofòbic de fireta

L’audiovisual de la diputada de Vox no ha arribat ni a les 300 visualitzacions. L’epopeia de nyigui-nyogui no li ha servit al partit ultradretà per transmetre el seu missatge d’odi

Redacció
Redacció 12/08/2021
Fotograma de l'espot islamofòbic de Teresa López

El partit d’ultradreta Vox torna a mostrar la seva intolerància i odi en un vídeo amb una epopeia de nyigui-nyogui. Teresa López, la diputada de Vox, ha estat qui ha protagonitzat aquest espot lamentable, en què utilitza expressions com: “Han deixat morir la història d’Espanya” mentre apareix el nom del dictador espanyol en pantalla.

La diputada dels ultradretans ha fet dures afirmacions com: “Amenacen les teves festes i tradicions perquè passin a mans d’altres perquè perdis la teva cultura cristiana, el teu caràcter andalús i la teva essència espanyola” i ha lluït el caràcter nostàlgic del Franquisme, que aquest partit mostra sense vergonya ni penediment.

López ha mencionat la crisi migratòria de la Ciutat de Ceuta com una “invasió de més de 10.000 immigrants” i ha criticat la desídia del Gobierno. També ha mostrat el seu partit com una alternativa a la “invasió”, amb la islamofòbia i racisme més fastigosos.

Diversos usuaris li han desitjat que no es dediqui a la indústria audiovisual, ja que el vídeo no ha arribat a les 300 visualitzacions i ha passat sense pena ni glòria a la paperera de la història. Un altre fracàs d’un dels partits més xenòfobs d’Europa.