Edició 2049

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 05 de març del 2024
Edició 2049

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 05 de març del 2024

Vox escup odi cap a l’independentisme i avisa que fiscalitzarà l’Acord per a l’Amnistia i l’Autodeterminació

|

- Publicitat -

El portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, ha intentat criminalitzar l’Acord Social per a l’Amnistia i l’Autodeterminació i ha avisat que el fiscalitzarà “molt de prop”. Amb aquesta amenaça, pretén que no es destini “ni un euro dels catalans” a “aprofundir en la impunitat dels colpistes” ni a “dividir”. “No necessitem més taules per a l’autodeterminació i l’amnistia. Necessitem projectes que uneixin, estabilitat econòmica i controlar la inflació”, ha afirmat.

Així mateix, ha reclamat el “lideratge” del ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, en la candidatura perquè els Pirineus acullin uns Jocs Olímpics d’hivern. En roda de premsa, el diputat ha expressat “suport ple” a l’Olimpíada i el seu rebuig a la consulta ciutadana que es farà a Catalunya en considerar-la “una pèrdua de temps”. “No creiem en consultes”, ha assegurat. A més ha atribuït les crítiques de l’Aragó al projecte a la falta de lideratge estatal, per la qual cosa ha demanat al govern espanyol que encapçali aquest projecte perquè és “bo per a tots els catalans i aragonesos”.

Et pot interessar  PP i Vox avancen en el genocidi lingüístic a les Balears: imposen d'amagat el castellà en totes les comunicacions oficials
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut