Dijous, 21 d'octubre de 2021 - Edició 1183
La República

[Vídeo] Vergonyosa secció de Cristina Pardo a ‘El Hormiguero’ per convertir Marchena en heroi

Segons diu, el magistrat ha “hagut de parar els peus a tothom al judici”, però només emet els moments que vexen els independentistes

Redacció
Redacció 18/06/2019
Manuel Marchena, al judici de l'1-O

El judici del procés ha acabat i està vist per sentència i, ara, la missió de la caverna mediàtica és fer quedar Manuel Marchena com un heroi. Ho ha demostrat la periodista Cristina Pardo amb una secció al programa d’ahir d’El Hormiguero, d’A3media, dedicada a burlar-se dels presos polítics: segons explica, el magistrat ha “hagut de parar els peus a tothom al judici”, però només emet els moments que vexen els independentistes. I és que només a Catalunya s’ha emès sencer per televisió tot el procediment judicial i, per això, és fàcil manipular el relat de cara al teleespectador espanyol.

Entre riures, tant Pardo com el presentador del programa, Pablo Motos, o el convidat, Antonio Resines, van lloant la (si més no) qüestionable actitud de Marchena al Suprem; fins i tot burlant-se d’Antonio Baños quan va negar-se a contestar els antifeixistes de Vox. A més, Pardo dedica un moment de la seva secció a fer publicitat del merchandising del jutge Marchena creat per una marca ultraespanyolista.