Diumenge, 29 de novembre de 2020 - Edició 857
La República

[Vídeo] Un votant de VOX irromp agressivament a un edifici municipal de Castellbisball cridant consignes racistes

Polèmica a la xarxa per un vídeo viral gravat per un votant de VOX que irromp agressivament a les oficines de protecció econòmica i ocupació de l’Ajuntament de Castellbisbal per queixar-se […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 14/12/2018
Una captura de pantalla del vídeo

Polèmica a la xarxa per un vídeo viral gravat per un votant de VOX que irromp agressivament a les oficines de protecció econòmica i ocupació de l’Ajuntament de Castellbisbal per queixar-se que no l’hagin contractat cridant consignes racistes. “Tengo que ver como negros están aquí trabajando en las calles de Castellbisbal, como negros están limpiando y barriendo y jodiendo los jardines y viendo como esta gente [les treballadores del consistori] no trabajan y les traes un currículum y lo único que hacen es ponerte pegas”, crida.

Durant el vídeo, grava a les treballadores i recorre sense permís les oficines municipals i, quan la persona que hi ha a recepció intenta demanar-li explicacions, se li encara i li crida que calli. “No me dan explicaciones de porque en este pueblo se hacen asociaciones para negros” o “se estan cogiendo a acogidos [refugiats]”, insisteix després de queixar-se que hagin considerat el seu currículum insuficient tot i creure ell que té “bastante calidad”.

I acaba amb una crida a la ultradreta -“¡Votantes de Vox, no dejemos permitir esto!”- abans que les treballadores, espantades, decideixin trucar a la policia.

Relacionats