Divendres, 10 de juliol de 2020 - Edició 715
La República

[Vídeo] Un unionista desbocat persegueix a crits un cotxe d’un republicà just després d’acusar el sobiranisme de violent

Nou vídeo a les xarxes socials que desmunta el discurs de Ciudadanos i el PP per criminalitzar l’independentisme, acusant-lo de ser violent davant el ‘pacifisme’ de l’espanyolisme. Es tracta d’unes […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 03/09/2018
Una captura de pantalla del vídeo/ Twitter @Bernat_Castro

Nou vídeo a les xarxes socials que desmunta el discurs de Ciudadanos i el PP per criminalitzar l’independentisme, acusant-lo de ser violent davant el ‘pacifisme’ de l’espanyolisme. Es tracta d’unes imatges en què es veu un grup d’unionistes arrencant llaços grocs -alguns, amb la cara tapada- a Alella, on aquest cap de setmana grups d’espanyolistes han tornat a acabar la feina que van començar Inés Arrimadas i Albert Rivera al crit d'”Arriba Espanya”.

El més irònic és que aquests individus treuen símbols republicans mentre canten “dónde están los que pegan” i “dónde están los agresivos, los agresivos hoy no están” en referència als independentistes, però el vídeo acaba amb un unionista desbocat de ràbia. I és que un cotxe passa al seu costat mentre estan duent a terme l’arrencada de llaços i els etziba un “puta España”, cosa que provoca que un dels unionistes respongui de manera molt agressiva. Surt corrents a perseguir-lo cridant-li “ven aquí hijo de puta, maricón, me cago en tu puta madre”.

Els mateixos individus protagonitzen altres escenes lamentables, com l’agressió a una persona que els gravava o el moment en que dues persones amb la bandera espanyola fan la salutació feixista des del cotxe.

Relacionats