Dissabte, 28 de maig de 2022 - Edició 1402
La República

[Vídeo] Un unionista desbocat arrenca les proteccions d’una bastida perquè són grogues davant la incredulitat dels obrers

L’obsessió i ràbia de l’unionisme espanyol ens ofereix escenes tan surrealistes, ridícules i grotesques com la que seguidament us mostrarem: un home arrencant les proteccions d’una bastida col·locada a la […]

Gerard Sesé 28/08/2018
Un unionista retirant espumes grogues d'una construcció

L’obsessió i ràbia de l’unionisme espanyol ens ofereix escenes tan surrealistes, ridícules i grotesques com la que seguidament us mostrarem: un home arrencant les proteccions d’una bastida col·locada a la façana d’un edifici perquè són de color groc.

Davant d’una escena com aquesta és inevitable plantejar-se si l’odi i agressivitat que senten els encega o és que, realment, la majoria d’espècimens que duen a terme aquests actes vandàlics els falta un bull.

La incredulitat i estupefacció dels obrers és absoluta, que no s’atreveixen a impedir que l’homenot perdi el temps d’aquesta manera. L’unionista, no només demostra incultura i no tocar-hi gaire, sinó que a més, amb aquesta acció, pot posar en perill no tan sols l’estructura sinó els vianants que passen per sota la bastida.

Els fets han passat aquest matí a Barcelona, concretament al carrer València entre els carrers Aribau i Muntaner. A la següent foto es pot veure com als voltants de dos quarts de sis de la tarda els han tornat a posar.