Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

[Vídeo] Un reconegut periodista argentí, sobre Iglesias : “Aquell que volia encapçalar als indignats ha quedat en un colomí del PSOE”

Carlos Aznárez ha parlat pel canal ‘teleSUR’ sobre la formació de govern a l’Estat espanyol després del 10-N

Redacció 19/11/2019
Sánchez i Iglesias, abraçats després de signar el preacord de govern de coalició (vertical)

El reconegut periodista argentí, Carlos Aznárez, ha parlat pel canal ‘teleSUR’ sobre la formació de govern a l’Estat espanyol després de les eleccions del 10-N. Concretament, ha analitzat el pacte entre el PSOE i Unidas Podemos i l’ha titllat d'”acord de govern centre-liberal”. “D’esquerra res”, ha dit, després d’assenyalar que l’establishment espanyol necessita que el Gobierno “funcioni”.

“Pablo Iglesias ha demostrat que d’aquell que volia encapçalar als indignats ha quedat un colomí del PSOE”, ha afegit, per acusar Iglesias d’agafar-se al pacte amb els socialistes -que ha definit com un “pacte de dos comerciants”- “com un salvavides” després de la pèrdua de vots les darreres eleccions espanyoles. En aquest sentit, Carlos Aznárez també ha criticat que ningú ha posat sobre la taula “un programa per millorar la situació dels espanyols, que estan molt malament per les polítiques neoliberals de Rajoy que va seguir aplicant Pedro Sánchez”.