Edició 2043

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 28 de febrer del 2024
Edició 2043

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 28 de febrer del 2024

[Vídeo] Un pregó racista i xenòfob inaugura les festes d’un municipi de Múrcia governat pel PSOE

|

- Publicitat -

“Els donen un paper pel qual tenen dret a menjar, a gastar seguretat social de la meva, a menjar-se el pa que jo treballo, a menjar-se la meva sanitat…”. Amb aquest discurs racista i xenòfob sobre la immigració va inaugurar les seves festes patronals -el passat 6 de setembre- l’Ajuntament de Molina de Segura (Múrcia) governat pel PSOE amb el suport de Podemos. L’autor del discurs va ser Pedro Gomariz, conegut com a Perico ‘El Colorao’,  fundador de la Unió d’Agricultors i Ramaders de la Regió de Múrcia (actual COAG), que va defensar el fals argument que “els immigrants reben ajudes pel sol fet de ser-ho”.

“Aquí hi ha agricultors que no han pogut agafar la fruita per no tenir mà d’obra. Resulta que aquí et vénen 40 negres, com tots són negres, i tots es diuen Malú, Malá, Malú, Malá…L’agricultor arriba allà i pregunta, teniu papers? I diuen que sí, perquè són molt hàbils per falsejar la documentació, però tots porten el número de l’Inspector de Treball a la butxaca. Immediatament, criden a la Inspecció perquè li posin a l’agricultor 30.000 € de multa i ells reben papers”, va atrevir-se a assegurar entre aplaudiments d’algunes de les persones del públic.

Publicitat

També va aprofitar per carregar contra les ONG, com la catalana ProActiva Open Arms,  que rescaten persones al mar: “Aquests senyors porten gent de fora, que diuen que els han portat perquè s’estaven ofegant, però estaven a 200 metres de la platja”, va afirmar en una mostra de la seva ignorància i manca d’humanitat. En aquest sentit, va defensar que les persones migrants només puguin arribar a l’Estat espanyol quan tenen “papers perquè puguin treballar i es guanyin el pa amb la suor del seu front i no es mengin el pa amb la suor de la meva” perquè -segons ells- “després tenim manters o es veuen obligats a robar”.


El partit ultradretà Vox a Molina de Segura ha aplaudit el discurs titllant-lo de “magnífic, reivindicatiu, realista i emotiu” a través de Twitter. Al seu torn, des de CCOO, han anunciat que demanaran explicacions al Govern de la localitat per aquest “degradant pregó”.

Un simpatitzant de Vox, amb una esvàstica tatuada: “Vamos a quitarle la paga a los inmigrantes, a los sudacas y a toda la escoria que nos rodea”

Et pot interessar  Hereu demana no fer alarmisme per l'afectació de la sequera al turisme i creu que el 2024 també serà bo

D’altra banda, en les darreres hores s’ha viralitzat un vídeo que un individu simpatitzant de Vox amb una esvàstica nazi tatuada al pit va gravar des de la localitat de Jimena (Jaén) a finals d’agost. “Yo me voy a cagar en cuantos muertos tienen todos los comunistas y todos los socialistas que hay en Jimena.
Dentro de poco va a imperar VOX en toda la puta Andalucía. Vamos a quitarle la paga a los inmigrantes, a los sudacas y a toda la escoria que nos rodea. Arriba España, siempre”, diu, abans que s’escolti un “¡Viva Franco! darrere la càmera. Segons l’alcalde de la localitat, Fran Gómez (IU), l’ajuntament ja ha denunciat els fets a la Guàrdia Civil, per delicte d’odi.

Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut