Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

[Vídeo] Un manifestant a Madrid mostra la cara més xenòfoba de l’ultranacionalisme espanyol

Aquest matí, s’ha manifestat a Madrid l’ultranacionalisme espanyol de la mà de PP, Cs i VOX; juntament amb diversos grups d’extrema dreta com la ‘Falange Española de las JONS’ o […]

Redacció 10/02/2019
Una captura de pantalla del vídeo

Aquest matí, s’ha manifestat a Madrid l’ultranacionalisme espanyol de la mà de PP, Cs i VOX; juntament amb diversos grups d’extrema dreta com la ‘Falange Española de las JONS’ o ‘Hogar Social Madrid’. Tot i que aquests col·lectius ja havien anunciat la seva assistència a la concentració contra el diàleg amb Catalunya, unes 45.000 persones s’han reunit a la capital espanyola per manifestar-se al seu costat.

En aquest sentit, s’han viralitzat vídeos d’assistents com el publicat pel diari ‘Público’ on un home que es declara simpatitzant de VOX (després de passar pel PP i Cs) parla obertament contra la immigració i l’acollida de refugiats. “¿Los marroquíes? Esos nunca serán españoles aunque nazcan aquí”, ha dit per afegir un “jamás se van a integrar”. “Como está el país, necesitamos un poco de mano dura. Sin complejos”, ha sentenciat.