Dimecres, 3 de juny de 2020 - Edició 677
La República

[Vídeo] Simpatitzants de Vox se’n foten de Roger Español: “¿Con que ojo me miras?”

Per la Diada de Sant Jordi, és tradicional que els partits polítics muntin parades arreu de Catalunya, aprofitant l’afluència de gent als carrers. Enguany, i més tenint en compte la […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 23/04/2019
Roger Español, davant la carpa de Vox a Barcelona, aquest Sant Jordi/ Twitter @AlbanoDante76

Per la Diada de Sant Jordi, és tradicional que els partits polítics muntin parades arreu de Catalunya, aprofitant l’afluència de gent als carrers. Enguany, i més tenint en compte la proximitat del període electoral, no ha estat una excepció i fins i tot els ultradretans de Vox s’han instal·lat a Barcelona; on alguns candidats del Front Republicà per aquest 28-A han anat a plantar cara al feixisme.

Entre ells, hi havia Roger Español, el ciutadà que va perdre un ull per una pilota de goma de la policia espanyola l’1-O. “Hem vingut a fer una mica de pressió perquè ho tenen massa fàcil i no han estat capaços d’aguantar la meva mirada i m’han fet una broma de mol malt gust sobre amb quin ull podia mirar i quin no”, ha explicat en un vídeo difós a Twitter. El líder de la coalició, Albano-Dante Fachín, era amb ell i ha criticat (davant ciutadans que han aplaudit el seu discurs) que la policia hagi de defensar els representants de l’extrema dreta. “Els derrotarem als carrers i a les urnes”, han conclòs.

Relacionats