Dimecres, 3 de març de 2021 - Edició 951
La República

[Vídeo] Serrat s’acarnissa amb un fan que li demana que canti en català

Concert de Joan Manuel Serrat a Barcelona, en el marc de la seva gira ‘Mediterráneo Da Capo’ centrada en el seu àlbum de 1971. Després d’unes quantes cançons, un espectador li […]

Redacció
Redacció 23/12/2018
Joan Manuel Serrat, en un concert a Barcelona

Concert de Joan Manuel Serrat a Barcelona, en el marc de la seva gira ‘Mediterráneo Da Capo’ centrada en el seu àlbum de 1971. Després d’unes quantes cançons, un espectador li demana que canti alguna cançó en català i ell reacciona encarant-s’hi i posant-lo en el centre de la diana de la resta del públic.

Arriba, fins i tot, a parar el concert per acarnissar-se amb l’home que s’ha atrevit a demanar-li que canti en català a la capital del país. “Sempre hi ha algú que ve una mica distret i no sap exactament on es fot. Li demano que em deixi fer el meu espectacle tal com està dissenyat”, etziba. I arriba a posar-se groller: “Sé perfectament que sóc a Barcelona. Ho sé segurament abans que vostè […] És la primera vegada que aquest espectacle arreu del món es troba amb això. Ho dic perquè es pugui sentir orgullós”. Potser havia d’haver reservat a la música tot el protagonista de l’espectacle.