Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

VÍDEO | Rius: “Junts no farà de salvavides d’una taula de diàleg que ha fracassat”

El portaveu de Junts manifesta que la seva formació no avalarà “una nova ronda de fotografies per avalar els pressupostos”

Redacció 11/07/2022
El portaveu de Junts, Josep Rius, en roda de premsa a la seu del partit. Data de publicació: dilluns 27 de juny del 2022, 14:09 Localització: Barcelona Autor: Mariona Puig

Junts encara no ha fet pública la incògnita: Es presentarà aquest divendres a la trobada amb Sánchez i Aragonès? A menys de quatre dies que se celebri la tan esperada taula de diàleg, no s’han pronunciat. El que sí que tenen clar els juntaries que és no faran de salvavides “d’una taula que ha fracassat”. Així ho ha expressat el portaveu de la formació política, Josep Rius qui ha reclamat que la negociació amb el Gobierno sobre el conflicte polític amb Catalunya “es desvinculi clarament de la conjuntura parlamentària”.

Durant una roda de premsa Rius ha assegurat que el president espanyol, Pedro Sánchez, ha tornat a insistir en la negociació perquè “no té majoria parlamentària” per aprovar els pressupostos. “No farem de salvavides d’una taula que ha fracassat, fa un any que no es reuneix i no avalarem una nova ronda de fotografies per avalar els pressupostos”, ha remarcat Rius, que ha afegit que no pretenen “apuntalar” l’executiu.