Edició 1956

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 04 de desembre del 2023
Edició 1956

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 04 de desembre del 2023

[Vídeo] Puigdemont participarà el 14-F però no per ser presidenciable

|

- Publicitat -

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha trencat el silenci sobre quin serà el seu paper a les eleccions catalanes previstes el 14 de febrer del 2021.

Publicitat

A través d’un vídeo penjat a les xarxes, l’eurodiputat independentista explica que participarà als comicis del 14-F però no per ser presidenciable. És a dir, explica que la seva figura hi serà present en un lloc destacat, però no encapçalarà la llista de Junts per Catalunya. Puigdemont deixa entendre que només podria ser president tornant a Catalunya (després del fiasco de l’intent d’investidura telemàtica) i no vol repetir la tensió amb ERC.

De fet, té la intenció de liderar l’equip i la campanya però sense la intenció de ser presidenciable. és més, no deixarà de ser eurodiputat. Aquesta decisió, a més, pretén no generar equívocs sobre quin seria el futur si ell fos elegit guanyador.

Així doncs, qui serà el candidat a presidir la Generalitat serà escollit en el procés de primàries que farà els pròxims dies la nova formació independentistes. Els dos candidats més destacats fins ara són Laura Borràs i Damià Calvet.

Publicitat

Més notícies

Opinió