Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

VÍDEO | Els Obama i Spielberg, de turisme per Barcelona abans del concert de Bruce Springsteen

Els Obama i Spielberg aprofiten el temps visitant la capital catalana abans d'assistir al concert de Bruce Springsteen, que només tocarà a Barcelona

|

- Publicitat -

El concert que Bruce Springsteen ofereix la nit d’aquest divendres, 28 d’abril, a Barcelona, a banda d’esgotar les entrades, ha fet que múltiples personalitats importants viatgin fins a la capital catalana per tal d’assistir a l’esdeveniment i, de pas, fer turisme. La família de l’expresident dels Estats Units d’Amèrica, Barack Obama, i el director de cinema Steven Spielberg són algunes de les que han volat fins a Barcelona i han aprofitat el temps per visitar-la, deixant imatges de la seva visita turística pels carrers de la ciutat.

Publicitat

Els Obama i Spielberg van arribar a Barcelona el dijous, i van aprofitar per mantenir un sopar amb el cantant al restaurant Amar Barcelona, situat a l’interior de l’Hotel Palace. L’endemà, aquest divendres, han aprofitat per fer turisme abans no sigui l’hora del concert. Els Obama i Spielberg han passejat pel Born i han visitat el MOCO Museum, envoltats d’una gran expectació i d’un elaborat dispositiu de seguretat. A continuació, tots tres han visitat la Sagrada Família, on han estat aproximadament 25 minuts. Per aprofitar el màxim l’estada a Barcelona, està previst que els Obama facin un tour ràpid per la ciutat, i algunes de les possibles atraccions turístiques que visitin són les obres modernistes d’Antoni Gaudí o el Museu Picasso.

Bruce Springsteen, el ‘Boss’, arrenca a l’Estadi Olímpic de Barcelona la seva gira europea, que el portarà per diferents ciutats, com ara Dublín, París, Roma, Amsterdam, Viena o Munic. El cantant oferirà a la capital catalana dos concerts multitudinaris que han esgotat les entrades, i no passarà per Madrid.

Et pot interessar  L'Ajuntament de Barcelona erradicarà els patinets i les bicicletes de totes les voreres de la ciutat
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió