Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

[Vídeo] Milers de persones aplaudeixen a Sevilla el republicanisme català en el dia d’Andalusia

Clamen per una "Andalusia lliure" on les polítiques responguin a les necessitats de la "majoria social" i no als "despatxos de Madrid"

|

- Publicitat -

Unes 15.000 persones -segons l’organització- s’han manifestat avui a Sevilla en una concentració convocada per la plataforma ‘Caminando/Marchas de la Dignidad’ sota el lema ‘Andaluzas levantaos’. Amb motiu del Dia d’Andalusia, milers de ciutadans han clamat per una “Andalusia lliure” on les polítiques responguin a les necessitats de la “majoria social” i no als “despatxos de Madrid”.

Publicitat

Entre els manifestants, s’han pogut veure estelades i pancartes amb llaços grocs i imatges dels presos polítics i els exiliats; així com pancartes en defensa del dret d’autodeterminació i símbols del nacionalisme andalús. De fet, un dels discursos que ha provocat aplaudiments entre els concentrats ha estat el de la ‘Intersindical Alternativa de Catalunya’ agraint la solidaritat andalusa contra la repressió de l’Estat a Catalunya i cridant a la lluita contra l’auge de l’extrema dreta a Espanya.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió