Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

[VÍDEO] Més per Mallorca deixarà de ser una coalició per constituir-se com a partit

|

- Publicitat -

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha anunciat que amb el suport unànime de l’executiva presentarà a debat i votació de l’assemblea general la conversió de la formació en un partit. Abandonarà així la fórmula de coalició electoral amb l’objectiu de «ser la casa comuna de l’esquerra progressista». Les bases de la formació seran «tot allò que som, un partit democràtic, amb caràcter assembleari, plural i l’única organització a tot l’estat que aglutini un espai ampli que va del sobiranisme d’esquerres al sobiranisme ecologista i feminista».

Publicitat

Antoni Noguera ha destacat que el canvi té «un marcat simbolisme que deixa ben palès que MÉS és un actor polític de present però sobretot de futur». Els nous estatuts contemplaran la figura del partit associat que permetrà a altres organitzacions, especialment de caire municipalista, sumar-se al projecte. En aquest cas es reconeixerà la doble militància.

La conversió en partit es votarà en l’assemblea prevista per aquest divendres.

Et pot interessar  MÉS per Mallorca assegura que Vox és qui realment governa en política lingüística a les Balears: "Marga Prohens és el braç executor"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió