Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

[Vídeo] L’humorista Facu Díaz destapa la descarada censura dels acudits de Vox per part de Movistar

Denuncia que fa temps que la direcció de l’empresa elimina continguts per tenir contenta l’extrema dreta

Carme Garau 16/11/2021

L’humorista, presentador i streamer Facu Díaz ha denunciat públicament la censura als despatxos de Movistar+ del contingut que no agrada a l’extrema dreta. Els feixistes de Vox, que fan gala de la incorrecció política i d’estar censurats als mitjans, són els primers que truquen als caps de les grans empreses per fer de ploramiques quan no els agrada allò que diuen. “L’únic cop que Movistar+ ha esborrat, s’ha disculpat i ha eliminat una peça d’un programa de televisió per queixes polítiques ha estat perquè Vox ha criticat un contingut“, assegura Díaz.

Al vídeo, el còmic critica la piulada del grup empresarial en què es disculpa per un contingut de La Resistencia que l’extrema dreta ha aprofitat per relacionar amb el recent accident mortal davant d’un col·legi. “Lamentem profundament el tractament d’un assumpte, que connectat amb la tragèdia ocorreguda la setmana passada a les portes d’un centre de Madrid, ha ferit extraordinàriament la sensibilitat de nombroses persones”, han publicat, amb relació a la bola que han difós personatges com Juan Carlos Girauta.

El presentador del programa, David Broncano, ràpidament va desmentir que el gag tingués relació amb els tristos fets, ja que es va gravar abans. “Els qui haurien d’avergonyir-se són els manipuladors fastigosos que utilitzen la mort d’una nena per als seus putos fins polítics”, va sentenciar en un tuit.

Segons Facu Díaz, no és un cas puntual i afirma que fa temps que els treballadors de Movistar pateixen censures i han de suportar el servilisme cap a l’extrema dreta per part de la direcció. “Molts acudits de Vox moren en els despatxos de Movistar”, ha expressat.