Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

[Vídeo] L’estratègia de Bel Olid perquè els testimonis no hagin de contestar VOX i estalviar-se les multes

“L’estratègia del no me’n recordo”. Així ha anomenat Bel Olid la manera com els testimonis al judici de l’1-O poden no contestar VOX “estalviant-se” una multa del Suprem, en relació […]

Marina Bou Cabero 01/03/2019
Bel Olid, en una imatge d'arxiu

“L’estratègia del no me’n recordo”. Així ha anomenat Bel Olid la manera com els testimonis al judici de l’1-O poden no contestar VOX “estalviant-se” una multa del Suprem, en relació al cas d’Antonio Baños i Eulàlia Reguant. “Tenim aquesta gent de VOX fent preguntes en un lloc que no els hauria de servir d’altaveu i potser una manera és respondre sistemàticament no me’n recordo a totes les preguntes. Després, si t’ho torna a preguntar un altre, dius que ara si recordes i respons el que hagis de respondre”, ha proposat Olid al 324.

Segons ella, “pot ser una manera per evitar multes si ens les volem estalviar”, tot i que ha recordat que en 24 hores la caixa de resistència de la CUP ja ha recaptat l’import de les multes que es demanaven a Baños i Reguant “multiplicat per deu”. “Pot ser una manera de fer servir les mateixes armes que fan servir ells”, ha conclòs, en relació a declaracions com la de l’exministre de l’Interior Juan Ignacio Zoido avui al Tribunal Suprem.