Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

[Vídeo] L’espectacle de Josep Bou davant l’escenari de la manifestació a Barcelona pel 21-F

En el marc d'altres mobilitzacions convocades arreu del país amb motiu de la vaga general destaca la de Girona, on s'han manifestat unes 70.000 persones

|

- Publicitat -

Unes 40.000 persones -segons la Guàrdia Urbana- s’han manifestat aquest dijous a la tarda al passeig de Gràcia de Barcelona, amb motiu de la convocatòria unitària per la vaga general del 21-F sota el lema “sense drets no hi ha llibertat”. Amb crits de “vaga general” i “llibertats presos polítics”, els manifestants han protestat pacíficament pels drets socials, laborals i polítics, amb referències explícites en contra del judici de l’1-O que va arrencar la setmana passada al Tribunal Suprem.

Publicitat

En l’acte polític a l’alçada de Gran Via, ha destacat entre els manifestants la presència del candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou. Bou ha estat reconegut pels concentrats i un d’ells l’ha gravat  cridant de cara a l’escenari que s’havi instal·lat pels parlaments polítics i de representants sindicals.


Unes 70.000 persones es manifesten a Girona per la llibertat dels presos

En el marc d’altres mobilitzacions convocades arreu del país amb motiu de la vaga general destaca la de Girona, on s’han manifestat unes 70.000 persones.  Es tracta de la mobilització més important que ha tingut lloc a la ciutat fins ara, superant la del 3-O, que va congregar 60.000 manifestants. La protesta l’han iniciat una vuitantena de tractors arribats de diversos punts de la demarcació, i ha començat a les sis de la tarda davant de l’estació de la Renfe fins arribar al Palau de Justícia. Durant la marxa, que ha tingut un caràcter festiu, s’hi han pogut veure estelades i cartells reivindicatius. Una pancarta sota el lema ‘República’ ha encapçalat la protesta, que ha comptat amb la presència de la germana de Dolors Bassa, Montse Bassa.

Et pot interessar  Aznar i Rajoy participaran en l'acte del PP del dia 24 de setembre contra l'amnistia
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió