Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

[Vídeo] ‘La Sexta’ fa la feina bruta a Arrimadas passant imatges bèl·liques mentre parla de Torra

Inés Arrimadas ha tornat a carregar, durant la seva intervenció en el ple del Parlament, contra el president de la Generalitat Quim Torra per la seva al·lusió a la via eslovena […]

Redacció 12/12/2018
Inés Arrimadas, líder de Ciutadans / Flickr

Inés Arrimadas ha tornat a carregar, durant la seva intervenció en el ple del Parlament, contra el president de la Generalitat Quim Torra per la seva al·lusió a la via eslovena de cara a assolir la independència de Catalunya. “S’està creant un club de fans d’alguna cosa molt lletja: la guerra dels Balcans”, ha dit la portaveu de Ciudadanos, que també ha tornat a demostrar la gratuïtat amb que el seu partit acusa l’escola catalana d’adoctrinament afegint que “en les escoles de la República imaginària del senyor Torra als nens se’ls ensenya” que “a Eslovènia no hi va haver morts, només un referèndum”. “Doncs sí, hi va haver morts i una guerra”, ha dit.

I ha estat aleshores quan el programa de ‘La Sexta’, ‘Al Rojo Vivo’, li ha començat a fer la feina bruta; passant imatges bèl·liques per relacionar-les amb les declaracions de Torra i traient les paraules del president absolutament fora de context. Tancs, soldats, explosions… Tot això es pot relacionar segons la caverna mediàtica amb la situació política que viu avui Catalunya. Serà que, com diuen alguns, preparen el terreny per una nova onada de repressió de cara a l’opinió pública espanyola?

De fet, fa uns dies, Antonio García Ferreras ja obria el seu programa donant pistes de com vol aprofitar la caverna mediàtica les declaracions de Torra en pro de la unitat d’Espanya. Com a mostra, el següent vídeo: