Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

[Vídeo] La hipocresia de Vox: Criminalitza els manters mentre fa negoci amb la venda ambulant sense llicència

|

- Publicitat -

Vox ha criticat durament la venda ambulant i els manters durant les seves campanyes, sempre carregades d’una bona dosi de xenofòbia i classisme. Ara, ‘El Español‘ ha revelat una informació que torna a evidenciar la baixesa del partit de Santiago Abascal.

Publicitat

Resulta que mentre criminalitzen les persones que viuen del ‘top manta’, ells mateixos treuen profit de la venda ambulant a la via pública sense les llicències municipals pertinents. D’aquesta manera venen el marxandatge fatxa—polseres, clauers, xapes, pegats, globus, bosses de roba— a peu de carrer saltant-se la llei que tant prediquen.

A l’hora de fer la transferència bancària eviten fer referències a la ‘venda’ perquè no pot figurar com a tal, tot i que el partit obté beneficis amb aquesta activitat. De fet, un coordinador local del partit a una localitat gaditana ha contat a ‘El Español’ que va advertir de la irregularitat que això suposava i el van ignorar totalment.

L’hemeroteca torna a trair la ultradreta. “Permissivitat absoluta amb el comerç il·legal”, “això no pot ser”, “s’ha de respectar la legalitat” són algunes de les frases que va deixar caure el secretari general de Vox, Ortega Smith, el novembre de 2018.

Et pot interessar  PP i Vox mouen fitxa per desfer la reforma del reglament del Congrés
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió