Dimarts, 30 de novembre de 2021 - Edició 1223
La República

[VÍDEO] La faula de la GC dels 10.000 soldats russos és riota mundial

Una comunicadora russa al·lucina amb la credibilitat dels mitjans espanyols però no sap que ja els està bé passar per rucs si això va en contra de Catalunya

Frederic Sabartés
Frederic Sabartés 31/10/2020
Inna Afinogenova en el vídeo sobre la ridícula conxorxa Catalano-Russa

Inna Afinogenova, comunicadora russa en castellà, al·lucina amb la justícia espanyola, i també que els mitjans espanyols es facin ressò d’una absurditat tan enorme com la de l’oferiment de Putin a Puigdemont de 10.000 soldats russos: “Putin va oferir 10.000 soldats a Catalunya en mitjans espanyols! I ens temem que s’ho creuen!”

L’escàndol d’Espanya a la ‘conspiració Catalunya-Rússia’ és ja d’un ridícul mundial però el que els mitjans mundials no saben és que a la caverna no els importa quedar com uns rucs si del que es tracta és d’anar en contra de Catalunya.

El molt seriós tema de la detenció de diversos empresaris catalans a favor de l’1 d’octubre, compromesos amb el Procés català, però acusats de conspiradors militars que preparaven una guerra amb la inestimable ajuda de 10.000 soldats aportats per la Gran Pàtria Rússia, no és per prendre-s’ho de broma, si no fos perquè resulta tan esperpèntic que la justícia i la premsa espanyola l’hagin utilitzat com a excusa per detenir-los i retenir-los, que fins i tot sembla un acudit de Gila. El vídeo pretén ser divertit però a aquest redactor ni li fa gens de gràcia, que rient-hi no faria sinó devaluar-ne la importància i rebaixar-ho a anècdota.

La burla a Espanya, al seu sistema judicial, als seus jutges, i als seus mitjans de comunicació titelles del Deep State, dissortadament no passarà d’això i, fins i tot, se’ns pot girar en contra, ja que, a preguntes de la premsa i després de fer-ne també burla, la representant del Kremlin, ja seriosament, es va veure forçada a repetir la cançoneta que “és un afer intern d’Espanya”. El vídeo, però, del canal de Youtube “¡Ahí les vale!”, rus en castellà, està ben fet i documentat: