Dissabte, 23 de gener de 2021 - Edició 912
La República

[Vídeo] La descarada presa de pèl de JUSAPOL per justificar que els seus simpatitzants llueixin simbologia nazi

La caverna mediàtica espanyolista ha intentat ocultar en tot moment que l’agredit al Metro de Barcelona aquest dissabte per -segons les capçaleres- “lluir una gorra amb la bandera d’Espanya”, duia […]

Redacció
Redacció 12/11/2018
El portaveu del JUSAPOL a 'Espejo Público'

La caverna mediàtica espanyolista ha intentat ocultar en tot moment que l’agredit al Metro de Barcelona aquest dissabte per -segons les capçaleres- “lluir una gorra amb la bandera d’Espanya”, duia una samarreta amb simbologia nazi. Els fets, posteriors a l’homenatge del sindicat policial JUSAPOL als agents de l’operatiu de l’1-O, han estat presentats avui mateix al programa ‘Espejo Público’ com un “nou enfrontament entre els CDR i manifestants de sindicats policials a Barcelona”.

La presentadora d’Antena3, Susanna Griso, ha deixat clar que els Comitès volien “boicotejar” la manifestació de policies i guàrdies civils “que demanen l’equiparació salarial”; sense mencionar en cap moment que els agents celebraven la brutalitat de la jornada del referèndum. És més, ha connectat amb el portaveu de JUSAPOL, Natan Espinosa, per seguir alimentant les seves acusacions i defensar el “simpatitzant” del sindicat agredit, que “no és el primer cop que acudeix a les manifestacions de JUSAPOL” i a qui donaran “els serveis jurídics que calguin”. El portaveu dels policies també ha dit que es personaran com a acusació popular pels fets.

Unes declaracions que ha aplaudit Griso que, diu, no pot fer més que “condemnar” el “covard” que ha agredit el simpatitzant de JUSAPOL. Però ja no poden eludir el tema de la samarreta  amb simbologia nazi (el diputat d’ERC, Gabriel Rufián, ha fet un tuit al respecte) i li pregunten a Espinosa. L’excusa de l’individu és que es tracta d’una samarreta “que es va comprar amb un amic seu i que no sabia de què era” i assegura que no pertany a cap grup de la ultradreta ni a “res en contra de Catalunya”. La presa de pèl és descarada.

Relacionats