Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

[Vídeo] Indignació a Sabadell per l’actuació dels Mossos en una manifestació d’estudiants menors d’edat

|

- Publicitat -

La protesta que diversos estudiants de secundària de Sabadell (molts d’ells de l’institut Pau Vila) han dut a terme en un dels accessos a la ciutat des de la C-58 ha acabat amb la intervenció dels Mossos d’Esquadra. Els joves s’han aplegat a la zona de la plaça del Mil·lenari al voltant de les dotze del migdia i han bloquejat el pas a desenes de vehicles que intentaven accedir a la capital vallesana procedents de l’autopista. Dues hores més tard han arribat quatre furgonetes antidisturbis de la policia catalana i han dispersat la concentració dels manifestants, la majoria menors d’edat, amb les seves porres. Alguns joves s’han refugiat en carrers propers a la zona i la policia catalana ha tornat a intervenir. Finalment la concentració s’ha dissolt.

Publicitat

Tot i que defensen que no hi ha hagut càrregues, alguns manifestants asseguren que han rebut algun cop de porra. De fet, l’actuació dels agents dels Mossos ha indignat algunes persones que han estat testimonis i -en un vídeo que corre per les xarxes socials- es pot veure com els criden “deixeu-los, que són nens”.

Et pot interessar  VÍDEO | Detenen un ultra de Lloret que ensenyava com fabricar armes de foc per atacar col·lectius ideològics
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió