Diumenge, 20 de setembre de 2020 - Edició 787
La República

[Vídeo] Indignació a Sabadell per l’actuació dels Mossos en una manifestació d’estudiants menors d’edat

Alguns manifestants asseguren que han rebut cops de porra mentre testimonis recordaven als agents de la policia catalana que estaven actuant contra canalla

Redacció
Redacció 16/10/2019
Captura de pantalla del vídeo amb l'actuació dels Mossos contra menors d'edat a Sabadell

La protesta que diversos estudiants de secundària de Sabadell (molts d’ells de l’institut Pau Vila) han dut a terme en un dels accessos a la ciutat des de la C-58 ha acabat amb la intervenció dels Mossos d’Esquadra. Els joves s’han aplegat a la zona de la plaça del Mil·lenari al voltant de les dotze del migdia i han bloquejat el pas a desenes de vehicles que intentaven accedir a la capital vallesana procedents de l’autopista. Dues hores més tard han arribat quatre furgonetes antidisturbis de la policia catalana i han dispersat la concentració dels manifestants, la majoria menors d’edat, amb les seves porres. Alguns joves s’han refugiat en carrers propers a la zona i la policia catalana ha tornat a intervenir. Finalment la concentració s’ha dissolt.

Tot i que defensen que no hi ha hagut càrregues, alguns manifestants asseguren que han rebut algun cop de porra. De fet, l’actuació dels agents dels Mossos ha indignat algunes persones que han estat testimonis i -en un vídeo que corre per les xarxes socials- es pot veure com els criden “deixeu-los, que són nens”.

Relacionats