Dijous, 29 d'octubre de 2020 - Edició 826
La República

[Vídeo] Griso acudeix a un torero per demanar el vot a VOX de cara a les eleccions espanyoles

Susana Griso ha acudit al conegut  torero Fran Rivera per comentar els resultats de les eleccions andaluses d’aquest diumenge, destacant la irrupció de VOX al Parlament. “L’esperança és l’últim que es perd […]

Redacció
Redacció 03/12/2018

Susana Griso ha acudit al conegut  torero Fran Rivera per comentar els resultats de les eleccions andaluses d’aquest diumenge, destacant la irrupció de VOX al Parlament. “L’esperança és l’últim que es perd en aquesta vida. Els canvis sempre són bons, i aquest canvi era del tot necessari”, ha dit Rivera, preguntat a ‘Espejo Público’ sobre si s’esperava la patacada de l’esquerra andalusa.

I ha continuat lloant VOX i demanant el vot per a la formació d’extrema dreta de cara a les pròximes eleccions espanyoles, amb el vistiplau de Griso. “El que es deia que seria un vot inútil s’ha demostrat que no ho és. Això serveix per a les eleccions generals, per molta gent que pensava votar-los però que creia que era no era un vot útil. Però en veure que a Andalusia, territori històric del PSOE, ha tret 12 diputats…”, ha dit el torero i Griso ha celebrat que Andalusia “sempre ha estat precursora dels grans canvis a Espanya”. I és que per a ella, que ha descrit VOX com un partit que defensa “les tradicions andaluses” com “els toros” o “la caça”, que la ultradreta entri a les institucions és simplement això, un “canvi”.

Relacionats